tsina-na-haz-dlia-ukraintsiv-zalyshytsia-nezminnoiu-naftohaz-zafiksuvav-taryf-shche-na-rik

Ціна на газ для українців залишиться незмінною: Нафтогаз зафіксував тариф ще на рік

 • 31012 переглядiв

Нафтогаз України продовжив дію "Фіксованого" тарифу ще на один рік, зберігши ціну на газ для населення на рівні 7,96 грн (з ПДВ) за кубометр до 30 квітня 2025 року.

Ціна на газ для домогосподарств, які обслуговуються компанією "Нафтогаз України" , залишиться незмінною - на рівні 7,96 грн (з ПДВ) - щонайменше ще на рік, повідомили у вівторок у Групі Нафтогаз, пише УНН.

Деталі

"Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" продовжила дію тарифного плану "Фіксований" ще на рік, керуючись діючим мораторієм на підняття цін. Кубометр газу для клієнтів компанії й надалі коштуватиме 7,96 грн (з ПДВ)", - ідеться у повідомленні.

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України", як зазначається, "безперебійно та стабільно" забезпечує газом 12,4 млн українських домогосподарств. Усі ці клієнти, за повідомленням, отримують блакитне паливо відповідно до річного тарифного плану "Фіксований". Період дії тарифу становить: з 1 травня 2024 року до 30 квітня 2025 року включно.

Наша компанія забезпечує газом понад 12 млн сімей. І всім їм ми наразі гарантуємо наявність ресурсу та фіксовану ціну на рік уперед

- прокоментував очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Міністр енергетики Галущенко не виключає підвищення тарифів на світло 06.04.24, 13:44 • [views_0]