nimetski-ta-polski-aviakompanii-skasovuiut-reisy-do-tel-aviva

Німецькі та польські авіакомпанії скасовують рейси до Тель-Авіва

 • 21172 переглядiв

Німецька авіакомпанія Lufthansa та польська авіакомпанія LOT скасували рейси до Тель-Авіва, Ізраїль, через проблеми з безпекою в регіоні на тлі ескалації напруженості на Близькому Сході.

Німецька авіакомпанія Lufthansa скасувала свої рейси до ізраїльського Тель-Авіва до ранку суботи і уникатиме повітряного простору Іраку через ситуацію з безпекою в регіоні. Польська авіакомпанія LOT, тим часом, скасувала п'ятничні рейси до Тель-Авіва, а також до столиці Лівану - Бейрута. Про це УНН повідомляє із посиланням на CNN

Деталі 

Польська авіакомпанія LOT повідомила, що у суботу рейси до Ізраїлю не заплановані, а рішення щодо недільних рейсів буде ухвалено 20 квітня. 

Своєю чергою Lufthansa планує відновити польоти до Тель-Авіва і планує знову літати через повітряний простір Іраку з 1 години ночі за східним часом (8 ранку в Ізраїлі) в суботу.

Ця заява послідувала за рішенням авіакомпанії продовжити призупинення польотів до столиць Ірану та Лівану. У середу Lufthansa повідомила, що рейси до Тегерану та Бейруту залишаються скасованими, і авіакомпанія не використовуватиме повітряний простір Ірану до 30 квітня включно.

Прямі міждержавні удари між Ізраїлем та Іраном "завершені" - CNN19.04.24, 12:35 • [views_0]